• лятна академия от epu.bg

Учениците са най-големият ни контингент. А курсове по английски език за ученици – най-търсената услуга

В epu.bg сме наясно, че въпреки безобразно широкият спектър от услуги, курсове по английски език за ученици е топът. Английският е номер едно сред търсените обучения по чужд език, а ученическата възраст е най-подходящата за неговото изучаване. Тогава психиката на децата е все още необременена, усвояването – с бързи темпове. Удовлетворението им е налице, а усилията им са сякаш на шега.

Нашите курсове по английски език за ученици са на ниски, конкурентни цени. А ценообразуването ни винаги е съобразено с Вас, нашите клиенти. Вероятно малко си дават сметка колко отговорна е учителската професия. Защото не е само учителска, а преподавателска. Това означава, че учителят застава пред детето, за да му предаде своите собствени знания. И тук веднага възниква въпросът „Какви знания има учителят?“.

За другите курсове по английски език за ученици не знаем,

Но за нашите курсове и преподаватели можем да гарантираме! Подборът е стриктен, самите учители са минали строго оценяване. Разполагат с доказателства за безупречното владеене на езиците и имат педагогическа специалност. Това ни дава сигурност, че ще останете доволни, а работата ще бъде свършена професионално докрай.

Ако се върнем на темата за курсове по английски език за ученици, ще трябва да Ви кажем още нещо. От ученик до ученик има разлика. Някои са кротки, дисциплинирани и смирени. Други са бунтари, противопоставящи се на Вашата дума и нашите насоки, но все пак учат. С усмивка можем да кажем, че и двете групи са обречени да успеят, защото имат различен начин да усвояват. Първата група следва дословно заръките на учителя, втората научава нещата по трудния начин. Но в края на краищата, ако не се радват на процеса, ще се радват на резултата.

Има и една трета категория учащи,

Това е групата на онези, за които курсове по английски език за ученици е излишна. Те нямат мотивацията да се развиват, нямат желание да учат. Те се обявяват против конвенционалното обучение, а парите Ви не жалят. Това са проблемни деца и за жалост всяко време и клас си има по един такъв.

Ние от epu.bg правим всичко възможно децата да заобичат предмета, по повод на който са дошли при нас. Но понякога сме безсилни. А и не е наша работа тепърва да възпитаваме и озаптяваме. Ние държим на името си, работим за него денонощно и със стотици хора. Но не сме в състояние да изземваме Вашите функции.

Заповядайте при нас, ако желаете детето Ви да научни нещо ново и да се запознае с нови хора.