Престижно е да учим. Престижно е да се запишем на курсове по немски език

Немският език е един от най-търсените по света и у нас. Той е в топ 5 на най-предлаганите езици у нас, изпреварван от английския език. Редом до него стоят френски, испански, руски и по-назад в класацията са руският, италианският и др. В epu.bg търсенето понякога надвишава предлагането. Затова сме се „запасили“ със специалисти и експерти-филолози, които да обърнат внимание на колкото се може повече желаещи. Обикновено се търси груповото обучение, но индивидуалното пък е по-подходящо за по-трудно отпускащите се.

Можем да Ви говорим много за предимствата и недостатъците на едни или други видове курсове по немски език. Едните  са подходящи за социални контакти, други – за интровертните затворени типове. Може да изберете дистанционно обучение, както и да изберете редовно такова, с посещаване на школата.

Онлайн курсове по немски език

Е услуга, добиваща все по-голяма и по-голяма популярност. Тя е и сравнително най-лесната за провеждане, защото не коства допълнително време и разход. Особено удобство изпитват тези, решили да запишат през есенно-зимния сезон. Тогава времето е студено, транспортът – влошен. Никой не иска да си усложнява живота, нито да се разболява. Ако и Вие сте от практиците, съветваме Ви да изберете именно тези курсове по немски език. Срещите Ви ще се случват във виртуалното пространство, няма да се заразявате с болести, няма да сте на студено. Учителят ще Ви насочва, ще Ви разказва, ще Ви разяснява в подробности материала.

За цените на нашите онлайн курсове по немски език можете да се осведомите, като използвате контактната форма.

Относно цените на останалите видове курсове по немски език

За тях също можете подробно да се информирате, като ни се обадите или навестите. Всяко ниво е на фиксирана цена, с фиксиран график, срокове и брой учебни часове. И това важи за всеки чужд език, не само за немския. Цената варира според сложността на обучението и формата. Ако искате да си направите съпоставка с цените на други места, най-добре ни попитайте. Информацията от първа ръка е най-достоверната.

Също можете да отправите генералните си въпроси по мейл. Следим редовно електронната си поща, така че Вашето запитване няма да остане невидяно. Наш служител ще Ви отговори в писмен вид или ще Ви позвъни, ако сте посочили това в мейла си. Съветваме Ви, ако имате познат, който е изкарал нашата школа, да Ви даде мнение. Ние сме сигурни, че е останал доволен.

Можете да ни потърсите в посоченото работно време.