• индивидуални уроци

Индивидуално обучение по английски език в София – характеристика

Индивидуално обучение по английски език предлагаме на всеки, който не обича да работи в екип. Който се разсейва в голяма група. Който иска самостоятелна подготовка или специално отношение. Който има ограничено свободно време и не желае да го споделя с другиго. Който разполага с голям капацитет знания и способности, но не ги проявява пред всеки. Наясно сме, че има различни хора, с различна психика и темп на запомняне. Едни са по-затворени и самостоятелни, други – по-шумни и отворени. Има хора, които се учат бързо и лесно, има такива, които отделят повече време на детайла. Има хора с потребности, които в групова практика не би могло да бъдат удовлетворени. Затова ние предлагаме индивидуално обучение по английски език, по немски, италиански, испански и др.

За кого е подходящо индивидуално обучение по английски език

За чувствителни деца. За амбициозни родители. За тези, които бързо се разконцентрират и онези, които имат своя собствена скорост на развитие. За подрастващи, за чужденци. Това всъщност е най-често търсената форма на обучение, защото гарантира специално отношение и по-сериозно внимание. Материалът се предава според качествата на личността. Учителят се съобразява само с едно лице и посвещава набора си от знания само на него. При по-големи групи границите се размиват, а дисциплината лесно се нарушава. Без дисциплина, както се подразбира, усвояването става по-бавно. И, както се подразбира, това може да проточи самия курс, а времето е безценно и невинаги пита.

  • Ако имате приятели, с които искате да общувате на английски;
  • Ако имате приятели, които не разбират английски;
  • Ако имате познания, които искате да дообогатите;
  • Ако нямате познания, но искате да се развивате;

Ако и Вие вярвате, че езикът е универсален ключ, отварящ всяка врата,

заповядайте на индивидуално обучение по английски език.

Спрете да се надпреварвате с времето. Спрете да се стресирате и сравнявате с другите. Спрете да се колебаете и отчайвате. Езикът е наука и като такава, изисква време, отдаденост, усилия. Можете да ги проявите в самостоятелна форма на обучение, съобразно личните Ви възможности.

Вие определяте колко часа, колко пъти седмично и с каква интензивност на преподаването. Ние се съобразяваме и поднасяме най-доброто, на което сме способни. А времето и отзивите потвърждават, че ние сме способни на много.

Как да ни откриете?

По телефона, с едно обаждане. Или на мейла – с едно запитване. Ако индивидуално обучение по английски език е нещото, от което имате нужда, ние ще Ви помогнем. Потърсете ни и се уверете сами.