Курсове за кандидат-студенти в София от epu.bg

Ние предлагаме курсове за кандидат-студенти в най-различни направления. При нас можете да си осигурите квалифицирана подготовка по български език, литература, английски език, немски език, математика. В спектъра от науки, в които имаме специалисти и действащи преподаватели, попадат химия, физика, биология, история и география и др. Всъщност няма дисциплина, по която не предлагаме уроци и курсове. Зрелостниците са добре дошли при нас. Освен изчерпаем източник на знания, epu.bg осигурява нужното спокойствие, дисциплина, умерена натовареност и подготовка за зрелостниците.

Характеристика на нашите курсове за кандидат-студенти

При нас обучението на зрелостниците е съобразено изцяло с утвърдената учебна програма. Подготовката осигурява успешно и отлично полагане на изпити в различни сфери и направления. Поради факта, че преобладаващата част от висшите учебни заведения признават оценките от матурите за положен кандидат-студентски изпит, ние вярваме:

  • че това значително улеснява родителите;
  • че това значително облекчава учениците;
  • че това е добър подход с оглед на разходите за образование у нас;

Освен това, подобна тенденция прави по-отговорни и самите преподаватели. Затова нашите курсове за кандидат-студенти предвиждат както групови, така и индивидуални занятия. Груповите са с различна численост, в зависимост от интереса към съответния учебен предмет. Видът и характерът на курсовете се договаря предварително и по начин, угоден за всички страни.

Характеристика на нашите курсове за кандидат-студенти и ученици в 11 клас

Подготовката за матури и кандидат-студентски изпити при някои ученици започва още от 11-ти клас. По български език и литература обучението в двата класа е обвързано. Това в 12-ти клас е естествено продължение на това в 11-ти клас. Наблюдава се едно надграждане, което за жалост невинаги е ефективно без допълнителни частни уроци.

С оглед на тази закономерност ние от epu.bg предлагаме високоефективно обучение, преподаване на достъпен език и поносими цени. Занятията се извършват в дни и часове, подходящи за всички страни. Цените са фиксирани, а при нужда и съобразно непредвидени фактори подлежат на договаряне.

Това, което ни е необходимо като информация, е дали предпочитате едногодишно или двугодишно обучение. От какви курсове за кандидат-студенти имате нужда – съответния предмет – за да осигурим благонадежден преподавател. Всички учители в epu.bg са интелигентни експерти, благонадеждни възпитатели и отзивчиви хора. Те са придобили образованието си в най-престижните университети у нас. Те са активни преподаватели с многогодишен стаж и са запознати със случващото се в образователната система у нас.

За да заявите курсове за кандидат-студенти, можете да се свържете с нас през контактната форма.