• Курсове по разговорен английски

    езиково обучение за възрастни

Защо курсове по разговорен английски в София?

Защото живеете в англоговоряща страна. Защото не живеете в англоговоряща страна, но искате да се преместите. Защото имате много приятели, говорещи английски. Защото нямате приятели, говорещи английски, но искате да създадете подобни контакти. Защото сте учили много, но не сте запомнили достатъчно. Защото помните много, но не сте учили достатъчно. Както виждате – причини много.

Разговорният английски е различен от английския в учебниците. Това могат да го потвърдят хора, които са попаднали в среда, за която не са били подготвени. Или пък хора, които са били подготвени много добре, но не са се справили. Защото разговорният език е смесица от правилна граматика, жаргонен език, странна лексика.

Ако се записвате на курсове по разговорен английски, трябва да сте търпеливи, креативни и комуникативни. Очаква Ви истинско приключение, което е различно за различните държави, региони и провинции. Ние Ви уверяваме – макар че изглежда сложно, няма нищо подобно.

Кой може да се запише на курсове по разговорен английски?

Всички. И знаещите, и неможещите. И упоритите, и по-недисциплинираните. Това, с което ще Ви запознаем, са различните термини, словосъчетания, окончания, съкращения, които в книжовния език липсват. На практика разговорният български е един добър пример за това какъв ще бъде английският му еквивалент. А както знаем, българският е в топ 3 на най-сложните езици след китайски и мандарин. А английският е сред най-леките и приятни за усвояване езици. Доколко това е успокоение, оставяме да прецените Вие.

Курсове по разговорен английски език могат да запишат ученици, юмоши, студенти, родители. Може да сте квалифициран експерт или работник от средната класа. Можете да сте флуенсър, банкер, брокер, фармацевт – стига езикът да Ви е потребен, ние ще Ви съдействаме. Ние сме с умения на експерти и дух на творци. Практиката ни е показала, че тази комбинация е особено важна за провеждането на курсове по разговорен английски.

Как да се свържете с нас?

Лесно. На разговорен български. Така ще се разберем най-лесно. И ще постигнем бъдещите резултати най-бързо. Позвънете или пишете. Задайте въпросите си. Предявете претенциите си. Опишете изискванията си. А ние ще се съобразим с всички тях и ще Ви поведем към необятния свят на английския език – разговорен, книжовен. Какъвто пожелаете. И какъвто Ви се нрави.

Оставяме избора на Вас. Вие поверете останалото на нас. Очакваме Ви!