Онлайн уроци в София от ЕПУ

В забързаното и активно ежедневие често се случва да установите, че се нуждаете от нови знания или пък от разширяване на наличните вече такива. Езиците са онова, което винаги е полезно да знаете. На сайта epu.bg ще намерите най-добрите предложения за онлайн курсове по английски, немски, испански, италиански, френски, руски, румънски, гръцки, сръбски и турски език.

Как ще можете да използвате такава услуга?

За да имате възможност да влезете в платформата всичко, от което се нуждаете, ще бъде единствено устройство с налична интернет връзка. Това може да бъде както компютър или лаптоп, така и таблет. Ще ви трябват също слушалки с микрофон и, разбира се, желание за учене. Ако ще осъществявате достъпа от мобилен телефон, предварително трябва да бъдете сигурни, че разполагате с добра и постоянна интернет връзка. Само така си гарантирате, че ще можете да участвате в урока пълноценно.

Нужни програми за онлайн езиково обучение

Няма нужда да инсталирате никакви допълнителни програми. Достатъчен ви е някой от най-популярните интернет браузъри като Chrome, Mozilla Firefox или Safari.

Преди започването на всеки един виртуален урок системата осъществява проверка, обект на която е вашата интернет връзка, слушалки, микрофон и камера. Така ще бъдете сигурни, че нищо технически няма да попречи на това да се насладите на наистина пълноценен урок.

Предимства на онлайн обучението

Ще учите дистанционно, а в същото време ще разполагате с възможностите, както в стандартната стая за обучение. Възможността за избор на преподаватели и езици също е богат, както при посещение на място. В учебните материали също няма разлика, както и в изучаваните теми. След като приключите обучението  ще можете да се явите на изпит, с който да получите съответният сертификат за нивото.

Възможност за диалог

Онлайн уроците не са на запис. Случват се в реално време, а вие сте активен участник в процеса. Имате възможност да задавате въпроси и своевременно да получите обратна връзка.

Можете да учите отвсякъде – включете се в онлайн уроците от всяка точка на света. Достатъчно е да имате подходящо устройство и интернет връзка. Не се налага да посещавате определено място и да планирате допълнително време за пътуване. Това е едно от най-големите предимства на онлайн обучението.