Предучилищен курс по английски език в София

И така, забавачката с английски език премина отлично. Детето Ви е на възраст, в която да го записвате на предучилищна подготовка. Можете да продължите обучението му по английски език от забавачката, да не го прекъсвате за една година. Как – като го запишете на предучилищен курс по английски език.

Вероятно горният сценарий не е валиден за всяко дете. Може то да е било в забавачка без изучаване на английски език. Може да не е било на градина, а да сте го възпитавали и отглеждали вкъщи. А може в предучилищната група да няма опция за изучаване на английски език. Поради тази причина нашият предучилищен курс по английски език е още по-ценен и смислен.

Вече неколкократно акцентирахме колко важно е за детето да положи основните на чуждоезиково обучение възможно най-рано. Това го улеснява значително в училище, а придобитите знания са доживот. Колкото по-малки са децата, толкова по-схватливи са. И това е по отношение на езиците, по отношение на математиката и други дисциплини.

Какво включваме в нашия предучилищен курс по английски език

Започваме от основното – азбука, числа, едносрични думички. Взели сме под внимание това, че някои деца едва сега се запознават с материята. И пристъпваме внимателно и бавно, за да сме сигурни, че усвояват всичко. Избягваме групите ни да са големи – обикновено залагаме на средни по численост. Преценили сме, че колкото повече деца има на едно място, толкова по-малка е вероятността да са изцяло отдадени на учение. Разбира се, че не пропускаме обстоятелството, че те са преди всички деца и искат да играят. Но това не означава, че ученетона английски не е игра.

Нашият предучилищен курс по английски език се провежда на място, в школата. Нашите учители са страхотни хора, слънчеви преподаватели и безкомпромисни експерти. Безкомпромисни от гледна точка на името си, на дисциплината и преподаването. Това е най-работещата формула за Вашите деца. Така растат психологически здрави, емоционално интелигентни и с добър капацитет знания.

Запишете детето си на предучилищен курс по английски език още сега

Поинтересувайте се от наличните ресурси – време, преподаватели. Ние ще Ви изготвим цена, съобразена с графика и интензитета на преподаване. Макар че в преобладаващата част от случаите графикът на занятията е предварително оповестен, понякога се налагат промени. За тях ще бъдете информирани своевременно.

Контактите ни са в секция „Контакти“. Можете да ползвате за улеснение контактната форма или директно да наберете изписаните телефони. Ако предпочитате e-mail-ите, чудесно. Ще Ви отговорим при първа възможност.

Осейте пътят на детето си със знания. Подгответе го за живота. С нас.