Предучилищен курс по руски език в София

Всички експерти говорят за деликатния преход от предучилищна възраст към първи клас и учебната среда. Но малко говорят за самата предучилищна подготовка. Днес ще си поговорим за предучилищен курс по руски език, който е допълнителен бонус към традиционните занимания.

Предучилищен курс по руски език от epu.bg е равносилно на:

  • Ведра обстановка, която предразполага децата да се развиват;
  • Умерен интензитет и добра подготовка за началните класове в училище;
  • Запознаване с руския език – неговата азбука, числа, едносрични и прости думички;
  • Трупането на граматически познания и речников запас.

Ние вярваме, че преобладаващата част от предучилищните занятия в страната се придържат към установените правила и програма. Ние сме убедени, че парите, които влагат, съответстват на продукта, който получавате. А Вие искате детето Ви да е радостно, да посреща новият ден с ентусиазъм и настроение. Предучилищен курс по руски може да Ви даде точно това, с бонус познания по чуждестранен език.

Какво включва нашият предучилищен курс по руски език

При записване на детето Ви на предучилищен курс по руски език Вие добивате увереност, ще че учи и ще се забавлява едновременно. Непосредствено преди навлизането в кризиса на 7-та година децата преживяват сътресения в разбиранията си за живота и света. Те преминават в една по-сериозна и отговорна фаза от живота и разбират, че трябва да се трудят. Трудът е под формата на учене, развиване на качества като отговорност и дисциплина. Вече не всичко е игра, но има и някои неприятни занимания.

В началото на предучилищното обучение децата пристъпват бодро и са в очакване на новия ден. Към края на това обучение те са натежали с няколко месеца задачи, уроци, знания. И когато е предвиден предучилищен курс по руски език, тези знания са умножени по 2.  Руският е благозвучен, близък до българския и затова изучаването му протича сравнително бързо и лесно. Наблюденията ни показват, че английският и руският са добър тандем и не изискват непосилни усилия.

Как да запишете детето си на предучилищен курс по руски език

Вариантите са няколко. По телефон, по e-mail или като посетите школата ни и говорите с наш служител. На него можете да отправите всичките си запитвания, да получите подробна информация. В зависимост от това, което предлагаме, Вие можете сами да решите как да подходите.

Ако не се спрете на предучилищен курс с руски език, а с друг, няма проблем. При нас има френски, английски, немски. Ние ще се съобразим с Вашите предпочитания.