• профилирано езиково обучение

Уроци по счетоводен английски от epu.bg

Уроци по счетоводен английски за напълно начинаещи, напреднали и мастъри. Това е една от услугите, които предлагаме на ентусиастите, решили да се развиват и усъвършенстват в своята област.

Нашите преподаватели

За преподаващите уроци по счетоводен английски можем да кажем само едно – блестящи професионалисти. Подготвяли са и продължават да подготвят хора от всякакви възрасти и с всякакви интереси. Техните уроци по счетоводен английски са подходящи дори за чужденци, които не боравят с терминологията. А именно терминологията е спецификата на счетоводната наука.

Квалификациите си нашите учители са придобили в най-престижните български и международни университети. Всички те имат лиценз за преподаване, удостоверяващ научната им степен. Възможно е да Ви обявят предварителен и ориентировъчен план-график, възможно е да поискат ориентир от Вас. Но при всички положения уроците по счетоводен английски ще са съобразени с Вашата заетост и свободно време.

Уроците по счетоводен английски не се различават значително от уроците по английски като цяло. Единствената разлика е в лексиката, нивото на език, спецификата на терминологията. Отдадеността Ви – Вашата собствена и тази на учителите – е гаранция за бързото усвояване и напредък.

До момента преподавателите ни са успели да подготвят стотици студенти, работещи или не в счетоводната сфера. Но владеенето на чужд език допълнително ги подпомага и отваря нови възможности пред учащите.

В какво се състоят нашите уроци по счетоводен английски

По време на обучението Ви ще установите, че едновременно Ви се преподават думи, словосъчетания. Преподават Ви се особени словоформи и термини, които няма да срещате всеки ден. Но които, веднъж запаметени и станали част от речниковия Ви запас, ще правят впечатление навсякъде. Независимо дали сте се насочили към реализация в чужбина, или ще останете в родината, езикът е голямо предимство. Но Вие и без това го знаете, щом се интересувате от подобна услуга. Ще се потопите в нов свят, в който сметките и изчисленията са по-приятни, когато са обяснени на познат език. Специфичните счетоводно-финансови термини няма да Ви притесняват, няма да са пропуск, заради който стопирате работата си. Напротив. Ще Ви насочват и координират и ще спестите много време.

Ако желаете да запишете уроци по счетоводен английски,

лесно можете да се свържете с нас чрез познатите Ви методи. По телефон, на място, по e-mail. Заповядайте или ни се обадете и ще обсъдим формата на обучение, която предпочитате. Онлайн, индивидуална, групова – имате избор. Нашите преподаватели ще се съобразят дотолкова, че да се постигне консенсус между двете страни.

Не се колебайте – надградете познанията си по английски. Ние в epu.bg Ви очакваме!