• частни уроци по математика за 11 и 12 клас

Частни уроци по математика за 11 клас в София

Преминаването в горен клас понякога зависи от уроци по математика за 11 клас. Обикновено на финалната права материалът е труден, времето за учене все не стига. Децата вече не са съвсем деца, но не осъзнават какво им предстои. А когато го осъзнаят, може да е късно. 11 клас е може би последният, в който родителите могат все още да си налагат мнението. Имат все още шанс с последни сили да поемат курса и да подпомогнат детето си за финалните изпити. Изпити, които за много от тях са решаваши; предначертаващи съдбата им.

Уроци по математика за 11 клас – необходимата подготовка

Ако детето Ви е природно надарено, ако математиката е стихията му, подкрепете го. У нас предметите с математика, физика, химия са все по-малко търсени. Много от висшите учебни заведения закриват цели специалности-паралелки поради недостиг на заинтересовани. Но не бива да забравяме, че именно посочените науки са с ред най-добре платените. Дори детето Ви да избере да учи в чужбина, зненето и владеенето на математика и чужд език е достатъчно. В epu.bg вероятно и сами сте забелязали, че предлагаме богатство от чужди езици. Учителите ни по английски са също толкова добри, колкото и по немски, по турски, гръцки, испански и др. Ако се интересувате не само от уроци по математика за 11 клас, можете да попитате какво още имаме за Вас.

Предлагаме уроци по математика за 11 клас именно на такива родители

Но да се върнем на темата за математиката. В 11 клас се изучава материал, влизащ в матурите и кандидат-студентските изпити. Повечето от университетите допускат до класиране само с матури (ДЗИ). Това означава, че ако запишете детето си на уроци по математика за 11 клас, то има по-голям шанс да:

  • Получи високи оценки на матурата;
  • Да се класира с лекота за желата специалност.

А подготовката, която ще получат извън клас, е незаменима. Инвестициите ще си заслужават всеки похарчен лев, защото бъдещето е най-ценното, което можете да осигурите.

Ако пък Вие, деца, сами се интересувате от

уроци по математика за 11 клас, покажете този сайт на родителите си.

Покажете им какви услуги предлагаме, какви цени сме посочили. И преценете заедно дали можем да Ви послужим максимално.

Нашите уроци по математика за 11 клас протичат по програма, одобрена от МОН. По същата тази програма, по която се движи учебният процес в училище. Направете запитване и проверете дали нашите виждания и Вашите искания съвпадат. Ние вярваме, че това е така.