• частни уроци по математика за 11 и 12 клас

Частни уроци по математика за 12 клас в София

Между 18 и 19 г. младежите започват трескаво да се лутат какво да правят занапред в живота си. Започват да обмислят идеи за професия. Започват да се колебаят в кой университет да учат и в коя държава да пребивават. С навършването на пълнолетие имат право сами да решават съдбите си. А част от тези съдби са свързани с уроци по математика за 12 клас.

За кандидат-студенти и зрелостници предлагаме уроци по математика за 12 клас

Ако някой не разбира математика, надали ще вижда себе си като инженер или; едва ли ще избере друга професия с подобни познания. И вероятно никога не му е минавало през ума, че от него би станал подобен специалист. Ако попитате друг, който има известни познания, вероятно с частни уроци би поел подобен риск. Ако се допитате до мнението на ученик, който владее изкуството на сметките, вероятно той ще е избрал точно това. Разликите между тримата са нивото на придобити знания, желанието за развитие, ясната перспектива. Но онова, което е дори по-важно от трите, е липсата на кураж. По-подготвените ще дръзнат, останалите ще се колебаят и вероятно няма да се впуснат.

Нашите уроци по математика за 12 клас са подходящи и за трите групи

Ние подготвяме подготвените, помагаме на по-слабо заинтересованите и започваме почти от нулата с безразличните. Хубавото на математиката е, че по нея не се държи задължителна матура. Така се спестява излишен стрес и притеснения за онези, които я недолюбват. За математиците по рождение зрелостните изпити няма да бъдат голяма философия. Вероятно същата категория хора ще избере точно този предмет, тъй като силата им е в него.

Нашата задача като експерти е да дадем кураж и стимул на невярващите в себе си и да приземим твърдо убедените, че знаят. Реалната самооценка е нещо много важно и тя си проличава например на предварителни изпити. Тя си проличава, разбира се, и по време на занятия в клас. А ако са предвидени и частни уроци по математика за 12 клас, знанията са още по-яни и истинни. Упражненията са особено необходими, защото са текущ метод за преценка на усвоеното. В epu.bg държим на няколко неща:

  • Съответствие между изучаваното в училище и при нас;
  • Информираност как протичат часовете, какви оценки изкарва ученикът и къде среща трудности;
  • Ясна позиция какво мисли да предприема ученикът – какво и къде да учи и математиката влиза ли в плановете му.

За повече информация можете да се обърнете към нас по телефона, по мейл или на място.