Ако на детето Ви са му нужни допълнителни

частни уроци по математика за 6 клас,

Epu.bg е точното място, на което можете да попаднете. Уроци по математика за 6 клас, по-горен или по-долен клас. Подготвяме ученици от всякакви възрасти, във всякакви форми на обучение и от различни училища. Нашите преподаватели обучават в началното, основното и средното училище. Подготвят кандидат-студенти и ученици, на които им предстоят матури. Така че сме убедени, че все ще намерите услуга, която да Ви послужи – на Вас и Вашето дете.

Когато става дума за уроци по математика за 6 клас, става дума само за едно – наближава външно оценяване. Макар все още матурите да се интерпретират като изпитание, с наша помощ ще смените нагласата си. Вярно е, че за по-малките стресът е по-голям, но и зрелостниците са не по-малко натоварени. Затова предлагаме и уроци по математика за 11 и 12 клас.

  • Затвърждаване на действието степенуване;
  • Запознаване и усвояване на операциите с рационалните числа;
  • Многочлени;
  • Междупредметни връзки;
  • Придобиване на знания за равнинните фигури и пространствените тела;
  • Ще развие аналитичните си умения;
  • Ще може да намира причинно-следствената връзка между обекти, предмети и явления;
  • Ще започне да преценява верността и рационалността в дадена конкретна ситуация;
  • Ще разпознава лесно изучените тела от обективната действителност (равнината), техните елементи и развивки.

В epu.bg ще намерите едни от най-добрите педагози и математици в София и страната. За това гарантираме с името си и авторитета, който сме градили във времето досега.

Ние предлагаме…

Ефективен, безотказен подход към децата, с който да ги предразположим и мотивираме да учат. Все пак не бива да забравяме и трите страни – Вие, ние и детето Ви – че в образованието му се влага много. Влага се време, енергия, финансов ресурс. И всеки иска най-доброто. Ние искаме Вие да сте доволни. Вие искате детето Ви да се справиш успешно. А детето Ви иска да му е лесно. Смятаме, че можем да предложим всичко изброено. При това – на напълно достъпни цени.

Работата ни е целенасочена, сбита, стегната и ефективна. Работим за резултати. А резултатите идват с полагането на всеобщи усилия.

Ако сме събудили интереса Ви, можете да ни се обадите или пишете на посочения мейл.