Частни уроци по математика за 9 клас в София

Има много причини да запишете своето дете на уроци по математика за 9 клас. Ето няколко от тях:

  • Ще се научи да решава рационални неравенства без параметър;
  • Ще започне да решава линейни неравенства;
  • Ще придобие знания за равнобедрения триъгълник, трапеца и успоредника;
  • Ще се запознае с метричните зависимости между отсечки в окръжност;
  • Ще започне да пресмята класическа вероятност на сума на несъвместими и съвместими събития;
  • Ще осмисли същността на „еквивалентност“, „необходимо и достатъчно условие“, „следва“ и др.;

Защо да запишете децата си на уроци по математика за 9 клас?

Както и сами усетихте, много от понятията дори за Вас са далечни и непознати, нищо че сте ги изучавали. И може би ще осъзнаете, че изброеният материал сте го изучавали в по-горен клас. Никога не сме отричали, че децата ни са много обременени. Не казваме, че са надценени възможностите им, а само че са заливани ежедневно с недобре поднесена информация.

В наши дни уроци по математика за 9 клас е много търсена услуга. Родителите преценяват, че математиката и БЕЛ са двата базови предмета, по които децата трябва да придобият допълнителни знания. Или да затвърдят наученото в училище. Практиката ни показва, че нито заниманията вкъщи, нито занималнята след учебните часове са ефективни. Ефективни биха били, ако единият родител е неработещ и се ангажира изцяло с детето. Занималнята често пъти е прехвалена, защото много учители са уморени и отегчени. В този случай чакат възможно най-бързо да приключат занятията и да се приберат при семействата си.

Алтернативата са уроци по математика за 9 клас

В epu.bg ще се погрижим Вашето дете да е на топло, уютно място, с дружелюбна атмосфера и приятелска настройка. Ще се погрижим да станем негови добри приятели, но и да го дисциплинираме винаги да дава максималното от себе си. От Вас се изисква единствено да го докарвате или прибирате, да проверявате бележника му. Ние винаги търсим обратна връзка, за да сме наясно къде се намираме и какво искаме да постигнем. А ролята Ви в триъгълника дете-родител-школа е ключова. Вие сте медиаторът, Вие сте човекът, който казва дали работата е свършена, или не. Ние сме работливите пчелички, които заразяват детето Ви с трудолюбие и хъс да учи повече. Разбира се, има изключения, но те са рядкост. Децата отбиват номер, бягат, заблуждават Ви. Тогава Ви уведомяване, че няма смисъл да харчите парите си.

При всички останали случаи, обаче, инвестицията си заслужава!