Бизнес профил

Учебният център е създаден и отваря врати през 2012 година. От тогава до сега сме работили с хиляди ученици и студенти. Разполагаме с опит в чуждоезиковото обучение и обучението по други дисциплини (математика, български език и литература), както и в разработването на успешни практики и методи на преподаване.

Как работим?

Работим както с ученици и възрастни, така и с по-малки деца от първи до четвърти клас. Тъй като добрият резултат от обучението е задължителен за нас, трябва да откриваме начините да го постигаме. За целта използваме актуални и водещи методи и системи на обучение, които да бъдат съобразени със стандартите на страната и на Европейския съюз.

Екипът ни от професионалисти винаги се стреми да предложи на обучаващите се гъвкава и съвременна програма за научаване, която да отговаря на изискванията и да е съобразена с възможностите на курсистите.

Постоянно се стараем да следим и да бъдем в крак с новите тенденции в преподаването на всички дисциплини, както и в това на чужди езици. Екипът ни се откроява с висока компетентност, с мотивация за развитие и успех, както и лична ангажираност и отговорност за напредъка на всеки отделен курсист.

Атмосфера на работа

Работната среда оказва пряко влияние върху резултатите от обучението. Това е и причината да ѝ обръщаме толкова голямо внимание. Стремим се да създадем една приятелската и непринудена атмосфера. Най-вече преподавателите са тези, които я създават по време на работа и така подпомагат допълнително учебния процес.

Друг важен елемент от курса при нас е диалогът между учител и ученик. Именно това е факторът, който води до разгръщане и до усъвършенстване на знанията и  уменията на курсистите ни по дисциплината, в която се обучават.

Кога да се обърнете към нас?

Причините, по които потребителите се обръщат към нас, са най-различни. Все пак най-често предстоящ изпит е най-често срещаната причина. Когато говорим за чуждоезиково обучение обаче не е така – това е сфера, в която знанията са неизбежни, ако искаме перспектива и добро бъдеще. Курсовете по езици се посещават от хора във всякакви възрасти със стремеж към знание.

Преподаваме и уроци по математика от 2 до 12 клас, а също и уроци по български език и литература от 5 до 12 клас. Работим с висококвалифицирани преподаватели, които ще подготвят децата Ви за изпити и матури. Ние държим на качественото обучение, и ще го приложим на практика, за да останете доволни.

Ако причината да започнете да посещавате центъра е предстоящ изпит по дадена дисциплина, то тогава успехът е гарантиран, защото преподавателите ни ще подходят максимално отговорно и ще ви подготвят точно върху материала, който ще ви е нужен.