Курсове за сертификати по различни дисциплини

Курсове за сертификати по различни учебни дисциплини, предимно чужди езици. През 2020 г. тази услуга остава актулна, дори още по-търсена и тази тендеция се запазва във времето. За никого не е тайна, че придобиването на сертификати и други подобни признания е важно за всекиго. Важно е, защото отваря врати към нови хоризонти. Сами по себе си обаче сертификатите могат да бъдат различни видове

  • Първа и втора степен;
  • Сертификати за напреднали;
  • Следдипломни сертификати;
  • Сертификати и дипломи за занаятчийски дейности (курсове по фризьорство, грим и др.);

Някои от горе-изброените служат като трамплин за кандидат-студенти. Явяват се допълнителна мотивация институцията или работодателят да обърнат по-сериозно внимание на притежаващия ги кандидат.

Не на последно място, сертификатите „изравняват“, служат като приравняване между ученици в по-горен клас и по-малките ученици.

Какви курсове за сертификати са търсени?

Сред най-популярните курсове за сертификати

се открояват тези по чуждоезиково обучение. Все пак, такива се търсят и по хумантирарните науки, по математика, инженерство, технологии, бизнес и др. През последните години особено нашумели са сертификатите в сферата на дигиталните науки. Вие можете сами да се свържете с нас и да отправите запитване за актуални програми и сертификати. Курсовете за тях са съобразени с Вашите възможности и време.

Вероятно ще предпочетете безплатни курсове за сертификати, тъй като финансовите Ви възможности са ограничени. Имайте предвид, че подобна форма е много удобна, но няма гаранции за подготовката Ви. Преобладаващата част от тях дори са безплатни за определен период от време – началната фаза. След това също стават платени и то в размер, с който реално си плащате и началното обучение.

Нашите курсове за сертификати са малко по-различни

Те дават резултати. Те позволяват да развиете не само теоретическа подготовка, но и практически умения. А това именно е най-ценното. Предлагаме Ви усвояване на знания, които, след придобиването на сертификат, директно прилагате на работното си място. Обучението, което извършваме, е под ръководството на квалифициран учител в съответната сфера.

Възможни са различни варианти за подготовка: индивидуални, групови, онлайн и др. Можете да се обърнете към нас за повече информация относно предпочитаната от Вас форма. Всичко, което трябва да направите, е да ползвате телефонните номера или e-mail и ние ще се отзовем.

Предлагаме, освен курсове за сертификат, пробни изпити за 7 или 12 клас, подготовка на зрелостници и др. Можете да придобиете знания по математика, български език и др.