• лятна академия от epu.bg

Уроци по английски за деца от EPU.bg

Английският език е най-разпространен по целия свят и от много години владеенето му е задължително, ако се стремим към успех. Най-голямата мечта на всеки родител е добро бъдеще на неговото дете. Владеенето на английски език е задължителна стъпка към това, така че не се колебайте и запишете детето си на курсове в учебния център още днес.

Предлагаме курсове за обучение на деца по английски език, като те започват от начално ниво и стигат до подготвителен курс за полагане на изпити за международно признати изпити за владеене на английски език. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси във връзка с обучението.

Ниво на групите

Курсовете по английски език за деца се провеждат в малки групи. Опитът ни в обучението на малки деца ни е показал, че именно този формат е една от най-добрите форми на обучение. Така учителят може да обърне достатъчно внимание на всяко едно от тях. Децата могат да повторят новите думи и песни, без останалите да скучаят.

Такъв тип обучение е за предпочитане в сравнение с индивидуалните уроци, защото, учейки с други деца се подобряват и комуникационните умения и се стимулира желанието за игри и състезания. В зависимост Обучението по английски език за деца включва и надгражда в децата умения за разпознаване на дадени думи и фрази, както и реагиране на команди. Запознават се с различни думи, интересни за децата, като например играчки, дрехи, животни, превозни средства, сезони, усещания, природата наоколо и още доста други. Учат се на активно ползване на думи и изрази с научените думи. Формират собствени прости изречения и кратки въпроси.

Групи за курсовете по английски език

Работната среда оказва пряко влияние върху резултатите от обучението. Това е и причината да ѝ обръщаме толкова голямо внимание. Стремим се да създадем една приятелската и непринудена атмосфера. Най-вече преподавателите са тези, които я създават по време на работа и така подпомагат допълнително учебния процес.

Друг важен елемент от курса при нас е диалогът между учител и ученик. Именно това е факторът, който води до разгръщане и до усъвършенстване на знанията и  уменията на курсистите ни по дисциплината, в която се обучават.

Обучението по английски език е отлично начало за вашето дете!