Забавачка с английски език в София

Услугата забавачка с английски език е доказателство за гениалността на най-малките. Тя подготвя децата от най-ранна детска възраст за същинския живот, при това им дава богатство в лицето на английския. Ако питате нас, шансовете за перфектно владеене на език се увеличават именно в забавачката. Има разлика между децата, започнали да учат по-рано, и тези, започнали в училище.

Във всяка забавачка с английски трябва да осигуряват сигурност за Вас и децата Ви. Трябва да сте уверени, че поверявате рожбите си в сигурни ръце и едва след това да мислите за наученото. Ние сме наясно, че комфортът и сигурността са от първостепенно значение и ако не ги предоставяме, няма да проявите интерес. Наясно сме и че ако децата не са спокойни, усвояването на английски език или друг чужд е невъзможна мисия. А владеенето на 1, 2 и повече езици отваря много врати. Защо да не ги открехнем възможно най-рано?!

  • Приобщаване на децата;
  • Асимилиране културата и спецификата на английския език;
  • Основен речников запас, който в годините се обогатява;
  • Развиване на устни и писмени умения;
  • Смело навлизане в предучилищната фаза;

В забавачката децата изучават заобикалящия ги свят чрез игри. Ние сме предвидили много и разнообразни игри, които сплотяват децата. Но освен да ги сплотяват, им дават шанс да се проявят в целия си блясък и уникалност. Педагозите – експерти умеят да разпознават талантите и дарбите на децата още между 3 и 5-годишна възраст. Точно в това са специалисти и нашите педагози и учители.

Какво можете да очаквате от нашата забавачка с английски език

Можете да очаквате сигурност и спокойствие. Ние работим във ведра и слънчева среда, в която децата се унасят и започват да творят. Започват да мечтаят, да рисуват, да пеят, да смятат, а ние прибавяме и ученето на английски език. Започват да се развиват като част от екип, но и като индивидуални личности. В наши ръце Вие поставяте началото на един смислен и удовлетворяващ живот. И още нещо много важно – „връчваме“ на учителите в предучилищната подготвени деца. Подготовката улеснява значително и тяхната работа, защото няма да започнат от „А“ и „В“, а ще затвърждават нещо изучено и познато. Преминаването от една в друга фаза ще стане по естествен път, без драми и страх.