Забавачка с немски език – перфектната подготовка за Вашите деца

Точно така. Ние стоим зад разбирането, че забавачка с немски език или друг такъв е голяма крачка към успеха за Вашето дете. Това е трамплин към интелектуалното развитие и образоване на Вашите деца за бъдещи периоди. Забавачката е една деликатна възраст, в която децата изучават света около себе си посредством:

  • Игри;
  • Русуване;
  • Танцуване;
  • Моделиране;

И други видове изкуство и забава. А защо да не ги научим на изкуство, защо да не им предадем нови знания и по немски език? Когато започнат училище, те ще бъдат много над средното ниво в класа. Да не говорим, че в много училища немски език започва да се изучава едва в 5-ти клас, че и по-нагоре. Това означава, че детето Ви ще е усвоило и затвърдило знания, с които неговите връстници не могат да се похвалят. И както се подразбира, това е преднина за тях на пазара на труда.

Защо да изберете забавачка с немски език

Макар да не е широко-използван, немският език е предпочитан поради няколко причини:

  • Германската икономика е сред най-добре развиващите се европейски икономики;
  • Ако детето Ви след време се насочи към университетите в Германия, там задължително трябва да говорят и пишат на немски. Не на английски език.
  • В България вторият най-популярен чужд език след английския е именно немският. Затова има толкова много немски гимназии. А това не е чиста случайност;
  • Все по-често врати отварят смесени дружества, в които немското представителство е засилено и активно. Това ни дава основание да смятаме, че в бъдеще немското сътрудничество ще е сериозна опора за националната икономика.

И тъй като забавачката е далеч от етапа, в който започваме да мислим за прехраната си, нека се върнем обратно на темата. Забавачка с немски език позволява на децата да развият мозъка си бавно и фино. При това – на два езика. Нагласите и възприемчивостта на децата започват от най-ранна възраст. Между 3 и 5 любопиството започва да се засилва, а с него и жаждата за нови знания. Децата попиват всичко с лекота, а това включва и чуждите езици. Няма подходяща възраст за конкретна дейност. Но подходяща възраст за развиване на физическа култура, на говорни умения има. Забавачката е точният момент. Нашите учители са квалифицирани експерти, които ще поемат децата Ви и ще ги научат на немски. Съвместно с Вас ще претворяват хора, личности, ще откриват нови хоризонти пред детските очи.