Детето Ви желае уроци в група? Имаме го!

Уроци в група са един забавен и лек начин децата да усвояват нови знания за себе си и света. Ако имате ученик, на когото му предстоят матури, или студент, подготвящ кандидат-студентски изпити, чудесно. Това е един увлекателен начин, при който комуникацията е гарантирана, а комуникацията – от първостепенно значение.

Ние предлагаме уроци в група по математика, хуманитарни науки, чужди езици. Предлагаме възможност за изучаване на български език от чужденци – също уроци в група. Подобна услуга се среща често с оглед на търсенето, но невинаги предлагането е на ниво. Нашето обаче е.

В epu.bg можете да направите проучване кои учители преподават и биха били потенциални възпитатели на децата Ви. Всеки от тях е квалифициран и дипломиран, с безупречно портфолио и репутация. От сайта ни можете да съберете базова информация, а при връзка с нас – допълнителна.

Какви уроци в група предлагаме?

Форматът уроци в група е подходящ при всякакви възрасти, но все пак броят трябва да е ограничен. В противен случай дисциплината става по-трудна, а разсейването на обучаващите нараства. Ако говорим за уроци по математика например, броят е съвсем ограничен, защото задачите изискват специално внимание. Уроците по математика са популярни именно защото материалът е сложен и не всяко дете се намира в свои води. А уроци в група, ако не се провеждат по правилния начин, няма да са ефективни. Затова подобни услуги се предприемат внимателно, още по-внимателно се поднасят. Учителят трябва да е нащрек. Трябва да реагира своевременно на всяка индикация на децата. И, разбира се, нека не се ограничаваме само до математиката. Уроци в група се организират по чужди езици, по география, по история, литература и др. Децата следва да са на една възраст и да се подготвят по един и същи учебен план. Материалът трябва да е един и същ.

Предимството на уроците и извънкласните занимания е, че децата могат да наваксат пропуснатото. Могат да си осигурят подготовка по значими дисциплини и заради явяване на различни събития. Едни могат да решат на кандидатстват, други ще полагат матури. На децата в по-долен клас може да им предстои външно оценяване, което е обвързано с притеснения и за родителите. За да Ви спестим тези притеснения и неудобства, избрахме да организираме уроци в група или индивидуална подготовка. Можете да се доверите на професионалистите. Можете спокойно да поверите децата си на нас. Ние сме наясно, че ни поверявате и тяхното бъдеще. И ще оправдаем очакванията Ви.