• лятна академия от epu.bg

Защо курсове за 6 клас

вероятно ще питат някои от Вас

Това е като да питате защо курсове за 11 клас. Много просто. На всички ученици, на които им предстоят матури, е добре подготовката да започне година по-рано. Това е допълнителен психически стимул, който ги прави по-уверени и спокойни. А за крехка възраст от 11-12 г. натоварването може да е още по-травмиращо. Затова в нашата школа се предлага ранна подготовка по чуждоезиково обучение.

Предлагаме курсове за 6 клас за деца, на които им предстоят матури по български език и литература, чуждоезиково обучение и др. Подобна няколкомесечна подготовка в аванс е изключително полезна, защото:

  • Все още крехките ученици са по-спокойни, че ще имат достатъчно време да се подготвят;
  • Уроците ще бъдат преподадени по начин, който гарантира усвояване на материала на 100%, ако ученикът следва плана на учителя;
  • Колкото повече време се отделя на учебния предмет, толкова по-дълготрайни са знанията;
  • Рутината позволява адаптация към учебния процес и позволява вникване в материала по естествен начин;

И най-важното е, че децата няма да са интензивно натоварени и лишени от времето за развлечение. А това, както всички знаем, е много важно за редуциране на стреса.

Поради всички тези причини

Ви приканваме и Вие да запишете детето си на курсове за 6 клас. Ако му предстои външно оценяване и мисълта за това го плаши, спестете му стреса. Пътят е един – отдалече да го подготвяте за предстоящото. А учителите отдалеч ще го подготвят откъм знания и материал.

До определена възраст децата усвояват изключително бързо новия учебен материал. За щастие, на възраст от 11-12 години това важи с пълна сила. Всяко дете има безграничен капацитет да научи всеки език, било то китайски, било то да надгради родния си. Можете да сте сигурни, че при нашите преподаватели децата Ви са в сигурни ръце. Те ще се погрижат за тяхното добро физически и психическо състояние и ще ги подготвят по професионален начин.

Курсове за 6 клас се предлагат в група или индивидуално, онлайн или на място. Както предпочитате Вие и както повеляват финансовите Ви възможности. И тъй като Вас основно Ви вълнува съотношението цена-качество, ние Ви уверяваме, че инвестицията си заслужава.

Можете да ни пишете или да ни позвъните, за да се поинтересувате за цените на всички услуги. Цените на нашите курсове за 6 клас са съобразени с бюджета на средностатистическото семейство. Те няма да Ви обременят в непосилна степен, а напротив – ще пощадят ресурсите Ви.