Epu.bg предлага уроци по математика

За зло или добро има предмети като математика, по които подготовката в училище се оказва често недостатъчна. Причината – устройството на мозъка, когнитивните умения, способностите на ученика да възприема. Няма да изпадаме в подробности кое полукълбо на мозъка как функционира. Факт е, че някои ученици се справят отлично и с най-сложните задачи. Факт е, че на други предметът им е антипатичен от първия учебен час. Не можем да виним никого за слабостите му. Можем само да помагаме, а такава помощ под формата на уроци по математика е все по-търсена.

  • уроци по математика

Ако запишете детето си на уроци по математика

Можете да очаквате неминуемо повишение на оценките. Можете да сте спокойни, че успешно ще премине в горен клас и ще усвои базови знания. Разбира се, ако във Вашия случай детето е истинско генийче, ние ще го шлифоваме още по-добре. Ще го подготвим за живота и възможността да се развива професионално в математическата сфера. Нашите уроци по математика са подходящи за всяка възраст и всеки клас – всичко зависи от Вашите индивидуални цели и амбиции.

Правилно, нашите уроци по математика важат и за по-възрастни. Макар че последните рядко си признават, понякога и те имат нужда от помощ. В България има много хора, които придобиват начални математически познания в средната възраст. Ние приветстваме подобни маневри, защото е срамно да не знаеш, а не да учиш.

Как провеждаме обучението

Класовете ни са разнообразни и формираме групи за всеки клас – от 2 до 12. Можете да изберете индивидуално, групово, дистанционно обучение. Можете да предпочете онлайн формата. Ако не разполагате с време да посещавате школата ни, ние ще Ви дадем данни за достъп във виртуална класна стая. Оттам-насетне нещата са ясни и лесни. Стартираме с предварително очертан график, съобразен с целите, които сте си поставили.

В зависимост от сложността на материала избираме честотата на срещите ни. Необходимо е да информирате Вашия учител за свободните дни и часове на Вас или Вашето дете. Осигуряваме материалите, по които да протича подготовката. Следим заедно за повишаването на успеха и наблягаме на пробойните в придобитите познания.  Все пак, за никого не е тайна, че математиката е необятно море, в което не всеки може да плува. Ние можем, а на Вас предлагаме уроци, не спасителни пояси.

За въпроси от всякакво естество можете да се обърнете към нас посредством сайта. Упоменали сме контакти за улеснение. Можете да ни позвъните през работно време, да пишете или да ни посетите на място.