Epu.bg предлага на своите клиенти курсове за 7 клас

Курсове за 7 клас е една услуга, която е наситена с много отговорност, емоции и предпазливост. Децата в 7 клас се намират в една възраст на прага между детското и периода на увеличаващи се отговорности. От психологическа гледна точка този период се възприема отчасти като кризис, защото децата навлизат в пубертета. А това, както знаем, е тежко изпитание и за деца, и за родители.

Курсове за 7 клас са в известен смисъл облекчение и за родителите. Допълнителната ангажираност с ученика е допълнителна помощ за справяне с матурите след 7 клас. Небезизвестно е, че образователната система допълнително обремени децата с нови изисквания и форми на външно оценяване. Затова и нашата школа прецени, че подобна услуга като курсове за 7 клас ще са голяма помощ за всички.

Какви курсове за 7 клас предлагаме

При нас можете да намерите курсове за 7 клас по всички учебни дисциплини. Математика, български език и литература, природни науки, чужди езици и др. Това, което можем да кажем за себе си е, че:

  • Разполагаме с предварително разработена филосифия на преподаване;
  • Предварително сме изготвили планове и програми, съобразени с изискванията на МОН;
  • Графиците и интензитета на нашите курсове за 7 клас са изцяло съобразени с натовареността на децата;

Качеството на преподаването не отстъпва по нищо на конвенционалното преподаване и подготовка в СУ. Нещо повече, учителите са активно действащи и могат да реагират адекватно на настоящото състояние на системата.

Към момента сме подготвили стотици деца, а родителите на нов прииждащ поток се доверяват с пълна сила на уменията ни. Това е повод за радост и гордост, защото все още професионалистите се ценят високо. А това неминуемо повишава и нивото на средната подготовка.

Това, което се стараем наистина да предложим, е максимално облекчение и минимален стрес за учениците. Опитваме да ускорим процеса на усвояване на нови знания чрез използването на опростени форми и методи. Но това не рефлектира върху качеството на преподаването, дори напротив.

Ако са Ви нужни курсове за 7 клас, попаднали сте на точното място.  Ние ще се погрижим за подготовката и спокойствието на Вашите деца, за които външното оценяване е неприятен и неизбежен момент.

Как да получите повече информация

Независимо каква информация е от интерес за Вас:

  • Кои са нашите учители;
  • Индивидуално или групово обучение предлагаме;
  • Осигуряваме ли способи и материали;
  • Какви са сроковете и таксите
  • И др.

Ние ще Ви я предоставим. Достатъчно е да ни потърсите през контактната форма.