В Epu.bg можете да се запишете на курсове по руски език

Освен курсове по руски език, ние предлагаме още по италиански, немски, френски, английски, испански. Предлагаме обучение в индивидуална форма или групови практики. При нас можете да откриете по-редки езици като унгарски, турски, сръбски, румънски. А нивата са разработени от най-усъвършенстваните до най-големите новобранци. Най-хубавото е, че можете да защитите усвоеното на всеки един етап и да получите удостоверение за това. В нашата школа е на почит придобиването на сертификати, защото те са наградата за всеобщия труд. Колкото по-отдадени сме на процеса, толкова по-скоро ще дойдат и първите резултати.

А какво разбираме ние под резултати?

След приключването на курсове по руски език, независимо от нивото, значение има:

  • Колко грамотно пишете;
  • С каква лекота се изразявате;
  • С каква бързина четете и разбирате прочетеното;
  • Умеете ли да се справяте с разговорната реч в ежедневието

Другото, което ни вълнува, особено ако става дума за професионално направление, е запомнили ли сте специфичните думи от това направление. Във всяка сфера са налице редица термини и словосъчетания, които в ежедневното общуване се срещат изключително рядко. Когато същите са на език, различен от майчиния, запомнянето им е малко по-трудно. Но ние Ви уверяваме, че с постоянство, практика и рутина ще усвоите и най-сложните термини и дефиниции.

Но нека не се ограничаваме единствено до руски език с цел корпоративно израстване. Качествени курсове по руски език са подходящи за малки и големи, като започнем още от яслите. Ние предлагаме курсове по руски език и за ученици в началното, основното и средното училище. До нашите услуги могат да се допитват студенти, учители и филолози. Надграждането е за цял живот. Винаги изскача някоя нова дума, винаги пропускаме някое граматическо правило. Понякога бъркаме в правописа, друг път не поставяме правилно препинателни знаци.

Затова наричаме истинско богатство възможността да преподаваме, а Вие – да се запишете на курсове по руски език. Или на някакъв друг, който Ви допада повече. При нас има избор. От английски до италиански и от сръбски до унгарски. Изберете си една държава, преценете с какво Ви привлича. И започваме. За начинаещи, за напреднали. Индивидуални или групови практики. Онлайн или очи в очи с преподавателя. Избирате Вие, изпълняваме ние.

Ако сте се спрели на курсове по руски език, можете да се обърнете към нас за повече информация.