Забавачка с руски език – за някого е лукс, за други – приоритет

А Вие от кои сте? Как интерпретирате забавачка с руски език? Как възприемате идеята на децата Ви да се положат основите на перфектно овладян в бъдеще език? И то не на кой да е език, а на имперския руски. У нас делът на чуждестранните инвестиции с руски произход е доста сериозен. Икономистите са абсолютно конкретни и ясни, когато говорят за неразривна обвързаност между България и Русия. Такава връзка е имало, има и ще продължава да има и занапред. А това е един добър мотив, върху който да стъпите при избора на детски ясли.

Epu.bg предлага не само забавачка с руски език, но и с английски, немски и френски. Следователно имате известен избор на език, който да култивирате у детето си възможно най-рано.

В случая ние наблягаме на предимствата на и от руския език:

  • Близък до българския;
  • Лесен за усвояване и се разбира сравнително по-лесно, отколкото останалите западни езици;
  • Предпоставка за създаване на контакти с цел професионална реализация;
  • Широко приложим и популярен в световен план;
  • Отваря врати пред кариерното израстване на по-късен етап.

Ако едно, няколко или всичките предимства Ви се струват основателна причина, действайте. Поверете детето си в нашите грижовни обятия. Запишете го на забавачка с руски език. Ние ще положим основите на едно приятелство, което да е градивно и образователно.

Между 3 и 5 години децата започват да развиват умствените си способности, възприятията си. Това може да става на няколко езика едновременно, стига Вие да сте сигурни, че това ще им е от полза. Ако самите Вие не сте отгледани от родители с възможности или такива, които не са гледали с перспектива, разбираме Ви. Често пъти ни е трудно да подложим децата си на нещо, което самите ние не сме опитали. Но ако пък сте от родителите, които не са постигнали много, а искат друго бъдеще за децата им, приветстваме Ви. Попаднали сте на правилното място.

Изберете забавачка с руски език.

Направете го при нас и вижте как стъпка по стъпка детето Ви ще започне да се развива. След години ще прилага наученото в предучилищната и в училище. А защо не да достигне до нива, които да го открояват и в университета и академичните среди?

Каквото и да говорим, бъдещето на детето Ви е във Вашите ръце. Избирайте мъдро, разумно и с поглед, отправен към бъдещето!