Лицензиран учебен център за частни уроци

и извънкласна подготовка по в София

Частни уроци онлайн-от вкъщи. Частни уроци в школа. Частни уроци по различни дисциплини и учебни предмети. Групови частни уроци. Индивидуални частни уроци. С две думи – частни уроци за всеки, във време и на място, най-удобни за Вас. От epu.bg, разбира се.

Ние предлагаме частни уроци по различни дисциплини и за различна възраст. Можем да започнем да подготвяме Вашите деца още от първи клас. Можем да ги поемем на финалната права, преди зрелостните изпити. А можем да сме им в услуга посредата – 6-ти и 7-ми клас, когато се запознават с външното оценяване. Който и момент да изберете, на каквато и възраст да ги поверите, няма да сгрешите.

Какви частни уроци ще намерите при нас?

Частни уроци от 1-ви до 12-ти клас, по математика, чужди езици, български език и литература. Дистанционно обучение или посещение на място, в центъра. Частни уроци в група от няколко човека или самостоятелно. Родителите могат да изберат сами коя форма е най-удачна за тях. Според бюджета Ви, изискванията Ви, учебната програма, преследваните цели и срокове ние предлагаме подходяща програма. Според това, което можем да Ви предложим, Вие решавате дали да изберете нас, или не.

Защо предлагаме частни уроци?

За жалост образователната система у нас е осакатена в много отношения. Едно от тях е невъзможността сложен материал да се предаде за кратки срокове. Невъзможно е и да се усвои за още по-кратки срокове. Стилистиката и нивото на писане са неподходящи за ученици, защото са дело на професори. С други думи, академичното писане вместо опростения изказ, несъответствието между сложността и възрастта на учителите са проблемни въпроси. Ние избистряме картината с извънкласни занимания под формата на частни уроци. Това е допълнителна подготовка, която или да даде преднина с материала, или подкрепя усвояването на вече-преподадения такъв.

С какво се открояваме от другите школи?

Вероятно не се отличаваме по много показатели. И ние сме професионалисти, и при нас учителите са отдадени на професията си. Може би това, което е предимство на фона на конкуренцията, е лоялното отношение към родителите и децата. За нас заниманията са не просто доход и прахосване на време. За нас това е мисия да възпитаваме умно, хитро, ведро, спокойно и самоуверено поколение. Вие като родители сте дали корена, ние поливаме стеблото. За да може след време дървото да се разлисти и даде плод. Ние гледаме на Вашето дете именно като на семенце, което, с нужните грижи и внимание, ще стане достоен възрастен.

Ако имате нужда от частни уроци по математика, литература, български език или чуждоезиково обучение, можете да ни потърсите без колебание.