Подготвителни курсове за матура в София от доказани преподаватели

Нашите курсове за матура са подходящи както за зрелостниците в 12-ти клас, така и за по-малките. Предлагаме подготовка по български език и литература, математика, чужди езици и др. Нашата заетост е продиктувана от реалността в образователната система в България. Тя изисква определен набор от знания, които учениците в 4-ти, 7-ми, а от 2019 г. и 10-ти клас трябва да имат. За 12-ти клас не ги коментираме, защото те са ясни. Но при тях оценката има най-голямо значение, защото с нея приемат в повечето висши учебни заведения. А придобиването на образователно-квалификационна степен „бакалавър“ вече е задължително, ако искаме децата ни да успеят в живота.

На курсове за матура можете да запишете децата си 1 година по-рано или няколко месеца преди матурите. Всичко зависи от индивидуалната подготовка, желание и мотивация. Обикновено това е преживяване, свързано с много стрес и психическо обременяване на децата. Родителите също се вълнуват и са съпричастни с децата си, които тепърва ще навлизат в същинския живот. Но когато са уверени, учениците се справят повече от добре.

В какво се състоят нашите курсове за матура

Epu.bg е сайт-медиатор между квалифицирани учители, активно практикуващи професията си, и учениците в нужда. Това е координатор на отношенията деца-родители-учители, защото и трите страни имат интерес към крайния резултат. А когато този резултат е отличен, всички са доволни и щастливи. Учителят е добил самочувствие на специалист, родителите са горди с децата си. Учениците пък имат по-големи шансове да се реализират на пазара на труда. Всеки родител иска точно това за поколенията след него – здрави, амбициозни, спокойни и успешни.

Нашите курсове за матура се състоят в преподаване на материал, който в училище не е добре усвоен. Или е усвоен, а при нас се затвърждава. Преимуществото е, че учителите в epu.bg са преподаватели към момента в квалифицирани училища. Това означава, че са наясно с образователната система, изискванията на министерството и очакваните бъдещи ползи. Изключително добра подготовка осигуряваме на най-малките, за които преживяванията са още по-силно заредени. Външното оценяване е предизвикателство не само за оценяваните, но и за тези, които са ги подготвили. Това е проверка на уменията на учителите, на техния преподавателски капацитет. И е показател за възпитанието, което децата получават вкъщи.

Курсове за матура по български език и литература, по английски, немски, испански. Подготвяме по математика и други предмети. Особено атрактивни са по-рядко срещаните турски, унгарски, румънски.

Ако на децата Ви им предстоят матури, не пропускайте да ги подготвите при нас. Направете запитване и се ориентирайте за цени, срокове и качество.