• пробни изпити за матура

Пробни изпити за 12 клас в София – за всеки случай

Решили сте да се явите на пробни изпити за 12 клас. Чудесно. Това е перфектната възможност да проверите знанията си, без да понижавате успеха си при евентуален провал. Пробни изпити за 12 клас, 7 клас или по друг повод са добра идея, ако не сте сигурно в знанията си. А подобен тест е подходящ за кандидат-студенти и зрелостници, изправени пред предизвикателството, наречено „матури“. Не по-малко предизвикателство, разбира се, са изпитите за класиране в унивеситетите у нас. Въпреки че баловете значително падат, а концентрацията на интерес е предимно в 2-3 специалности, това не бива да Ви успокоява. Ако желанието Ви е да изучавате популярна дисциплина, шансовете Ви да се класирате намаляват. Затова една идея за „изтрениране“ на духа и знаният Ви е именно идеята за пробни изпити за 12 клас.

В какво се състои смисълът от пробни изпити за 12 клас

Много просто. Това е гаранция, че на официалните изпити ще сте:

  • Психически и емоционално по-спокойни, защото вече сте видяли какво Ви очаква;
  • По-подготвени с материала, защото сте установили къде са Ви пропуските;
  • По-сигурни в крайните резултати, защото сте положили двойно повече труд и усилия.

Ако пък отдавна сте завършили 12-ти клас, но на по-късен етап сте обвързали плановете си с висше образование, няма проблем. Пробни изпити за 12 клас (или по-скоро след 12 клас) ще са Ви изключително полезна форма. Зрелостниците се подготвят за матури, за кандидат-студентски кампании. Това, което Ви различава от тях, е възрастта и отвикването да учите. Ако динамиката на живота Ви не Ви позволява да се задълбочите с подготовката, пробните изпити ще Ви дадат насока. Ще Ви бъдат отправна точка колко и какво да донаучите, за да се справите блестящо.

Разликата между самостоятелната подготовка вкъщи и нашите пробни курсове за 12 клас е присъствието на квалифициран учител. Той координира целия процес. Той улавя слабостите Ви, насочва Ви върху какво трябва да обърнете внимание. С други думи, пробни изпити за 12 клас са следствие на предварителната професионална подготовка, която даваме. Те отразяват отдадеността и усърдието, което сте положили, за да сте на нивото, на което сте. А пробни изпити за 12 клас е идеалната възможност да проверите това ниво.

При нас можете да откриете пробни изпити за 12 клас по всички дисциплини и учебни предмети. Чужди езици, математика, български език и литература. Съответно предлагаме и курсове за подготовка по тях. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас, и да получите повече информация.