• Уроци по италиански за възрастни

    езиково обучение за възрастни

Уроци по италиански за възрастни в София

Не поставяме граница нито между знанията, нито между капацитета на усвояване, нито между личните Ви умения според възрастта и пола. Ние не делим учениците си по признак възрастни, а по признак степен на овладяност на езика до момента. Употребявайки думата „възрастни“, имаме предвид хора, които вероятно имат опит с езика и надграждат. Но дори това да не е така, преподавателите ни са достатъчно компетентни и са отлични педагози. Поради тази причина ще успеят да установят степента Ви на владеене на езика. А с това и ще Ви насочат към нивото, подходящо за Вас.

Уроци по италиански за възрастни

Е само една от множеството образователни услуги, които предлагаме. При нас можете да намерите немски, френски, турски, полски, унгарски и още ред други популярни и нешироко застъпени езици. Всичко зависи от предпочитанията, нуждите и вижданията Ви, но който и да изберете, той е истинско богатство. И ще отвори десетки врати пред Вас и професионалната Ви реализация.

Възможно е мотивите, с които започвате уроци по италиански за възрастни, да са най-различни. Смесен брак, луда любов, преместване с цел нова месторабота или просто жив интерес към посочения западен език. Можете да се доказвате като полиглот и да добавяте още един език към биографията си. За нас няма значение причината, а последицата от започването на обучението. Ще Ви дадем „пакет“ от безценни знания, ще Ви дадем старт, а защо не – диплома за най-високото ниво. От Вас се иска присъствие, интерес, постоянство и мотивация. Останалото е наша работа. Филолозите ни ще съумеят да Ви предразположат, да Ви обсипят с внимание, да запалят искрата. След което надграждането е въпрос на време.

  • Предоставяне на пособия, учебници и материали;
  • Подготовка за тестове и периодично оценяване;
  • Изготвяне на диплома/удостоверение за съответното ниво на владеене;
  • Осигуряване на разнообразни контакти с интересни хора;
  • Работа в група, индивидуално; на място или онлайн;
  • Проправяне на път и тласък към бъдещо развитие;

Ако това, което предлагаме Ви допада, знаете какво е нужно да направите. Можете да се допитате до нас за подробностите. Часове, дни от седмицата, преподаватели, динамика и натовареност. При всички положения преподаването ще бъде съобразено с индивидуалните Ви знания и скорост на усвояване.

Ако се интересувате не само от курсове по италиански за възрастни, но и за деца, пак ще свършим работа. Свържете се с нас за повече информация.