• езиково обучение за възрастни

Уроци по английски за възрастни в София

Нуждата да учим език може да възникне по всяко време – не само при ученици и студенти, но и при възрастни хора. Възрастта в никакъв случай не значи, че е късно за учене. Обърнете се към нас! Ние ще ви помогнем да изберете и да се включите към курса, който е най-добър и подходящ за вас.

В учебния център имаме цели, които сме си поставили, така че винаги се стремим към максимално високо качество на предоставяните услуги. Ще ви предложим най-добрата езикова подготовка и нуждите и потребностите ви ще бъдат удовлетворени. Преподавателите ни са истински експерти в обучението по английски език, така че със сигурност можем да ви помогнем да слушате, четете, пишете и говорите уверено и свободно. А много скоро, след като научите езика, ще установите колко много нови възможности ще се разгърнат пред вас.

Уроци по английски за възрастни

Уроците, които ще ви преподадат нашите специалисти, са разработени по доказана и изключително надеждна методология, като това е причината с времето непрестанно да придобивате все повече и повече увереност и умения при употребата им. А определено не е за подценяване и фактът, че във всяка една стъпка от обучението ще бъдете насочвани от квалифицирани и опитни преподаватели.

Ниво на курсовете

Учебният център предлага курсове, като всички те са съобразени с Европейската езикова рамка. Стремежът ни е да са подходящи за всеки възрастен, който има желанието да учи английски език, без значение дали е начинаещ или пък напреднал. В зависимост от личните си нужди, от възможностите и време, имате възможност да изберете различен вид на обучение.

Може тепърва да навлизате в езика или да имате стремеж към подобрение на настоящото ниво, ние можем да откликнем на нуждите ви и в двата случая. Ще ви предоставим възможност да се включите в най-подходящия курс за вас! Свържете се с нас, за да обсъдим индивидуалния ви случай и да отговорим на въпросите ви. Ще получите информация за всички видове езикови курсове, които предлагаме.

При посещение на място ще направим и предварителната консултация, която ви дава възможност да определите моментното ниво на езика си и ще получите насоки за неговото развитие и подобряване, които да са съобразени с нуждите ви.