• езиково обучение за възрастни

Запишете се на курсове по испански при нас в София

Апелираме да се запишете на курсове по испански, ако искате да подобрите стандарта си на живот. Ако искате да създадете нови контакти и приятелства. Ако искате кариерно развитие и социо-културно „раздвижване“. Можете да ги подарите в знак на лоялност, любов и уважение към близък или любим човек.

Ежедневно наши колеги се срещат с Вас – онлайн или очи в очи. Задават Ви въпроса „Защо искаш да учиш този език?“, а отговорът е все един и същ. Защото езикът е богатство и познанията по него няма да навредят на никого. И сте много прави. Независимо от явните или прикрити мотиви, инвестицията в обучението по чужд език е сред най-оправданите.

Преди няколко десетилетия

Откриването на учител, който да предлага курсове по испански, беше много трудно. Трудно беше да се намерят филолози по френски, немски, италиански, гръцки, сръбски и др. Но днес не само, че вече не е трудно, а всички изброени са на едно място. Това място е Epu.bg. Пазарът, освен че е залят от всичко по много, предлага и риск от ниско качество на услугите. Ние Ви уверяваме, че при нас това качество е конкурентно, безапелационно и постоянно.

  • Конкурентно – преподавателите ни са професионалисти и предлагат резултати;
  • Безапелационно – нямаме оправдания или извинения – нещата са такива, каквито сме обещали да бъдат;
  • Постоянно – дали курсове по испански, или друг език, дали A1 или C2 – качеството на обучение е еднакво високо.

Можете да се свържете директно с потенциален учител по испански език. Той може да подготви Вас или децата Ви. Можете да работи с Вас дистанционно, ако ще е по-добре. Тези условия се фиксират предварително и остават непроменени поне до финализиране на модула.

С какво се открояват нашите курсове по испански език

С гъвкаво време, предвидено за работа. С възможности за пакетно обучение. С отстъпки от цените при определени условия. Учите най-важното, най-лесното, а после надграждате. И така, докато не успеете да покорите заветната цел; докато не придобиете сертификат.

В случай че сте се спрели на курсове по испански от epu.bg, знайте, че ще успеете. В бъдеще ще отворите големите порти на успеха пред себе си. И ще започнат да валят идеи, предложения и възможности за развитие. Необходимо е малко търпение, малко упорита работа и труд, след което се пускате по инерция. А инерцията  е толкова силна и приятна, че не улавяте кога сте усвоили толкова много полезна информация.

Потърсете ни, опитайте и Вие!