Курсове по унгарски език за начинаещи и напреднали от epu.bg

В нашата школа можете да откриете дори курсове по унгарски език. В какво се изразява специфичното, различното и ценното на унгарския? Той попада в т.нар. „угро-финска“ езикова група, в която не попада нито една друга държава от ЦИЕ. Нито един език от говорените в Централна и Източна Европа не се доближава до унгарския. Тоест, унгарският не попада в индоевропейското езиково семейство. Той не е и така разпространен – говори се от около 15 милиона, 10 от които пребивават в Унгария. Останалите 4-5 милиона са разпокъсани, като най-компактно е населението, което го ползва, в Трансилвания (Румъния). В България са много малко хората, които говорят унгарски. Това е още една причина да се запишете на курсове по унгарски език. С тяхна помощ ще придобиете начални, средно-високи и максимално големи познания в съответното направление. Наш учител, квалифициран езиковед и филолог, ще Ви напъства през цялото време. Ще Ви обяснява тънкостите в езика, ще Ви разяснява граматически и лексикални правила. Ще обогатите речниковия си запас.

Подобно на всеки друг език, и унгарският е диамант от съкровищницата на epu.bg. Влагайки средства и време в нас, Вие всъщност инвестирате в бъдещето си. Всяка малка стъпка, която предприемате с наша помощ, може да се окаже изключително стратегическа за бъдещи периоди.

С какво разполагаме с цел провеждането на курсове по унгарски език

Първото и най-важно – с квалифицирани преподаватели. Те са практикуващи в едни от най-елитните учебни заведения. Упражняват изключително активна академична дейност. Имената им се спрягат с професионализъм, коректно отношение, безкомпромисност, но и приятелско чувство към обучаваните. Трудно ще се откажете от комуникация с тях, ако веднъж им се доверите. Те ще Ви покажат, че макар и рядък, унгарският съвсем не е така сложен, колкото си представяте. И най-важното е, че ще Ви предадат знания, които да Ви служат в разговорната реч и на работното място.

Престрашете се и изпробвайте нещо ново. Изпъкнете с нетипични знания и рядко срещани умения. Провокирайте себе си и си докажете, че можете. Ние ще Ви насочваме как.

Запишете се на курсове по унгарски език, на финала на които ще получите сертификат. Той ще съответства на успешно преминатото ниво, на придобитите знания в хода на работата с преподавателя. Ако искате да надграждате наученото, винаги можете да ни потърсите повторно. Преминаването от едно на друго ниво става плавно и леко. Важно е каква е основата, а тази, която даваме ние, е здрава и перспективна.