• езиково обучение за възрастни

Едни обичат американо, други – италиано. За вторите имаме курсове по италиански език.

Курсове по италиански език предлагаме на хората с амбиции за бъдещето. Не е задължително да го овладявате на академично ниво. Не е нужно да го превръщате във втори майчин език. Ако все пак искате да се усъвършенствате в максимална възможна степен, не пропускайте нашите занятия. Те се водят от квалифициран преподавател, експерт в своята област.

Можете да сте ръководени при избора на език от различен мотив. Може да търсите идеи за развитие на детето си или на самите Вас. Можете да искате да направите подарък на близък и любим. И в трите варианти Ви поздравяваме за мъдростта, която проявявате. Макар че малко хора се сещат да правят такива относително скъпи подаръци, случаите зачестяват. Възрастни плащат уроците на подрастващите, деца правят комплимент на зрелите. Този обмен на образователни дейности е най-радостният, защото именно в това се състои прогресът на обществото.

Защо сме избрали да развиваме образователната сфера

Защото инвестициите в обучение никога не са били напразни или излишни. Особено ако са вложени в придобиването на знания по чуждоезиково обучение и владеене. С оглед на това, че границите между страните вече са само формални, майчиният език не е достатъчен. Не е достатъчен дори за намирането на престижна работа в самата родна страна. Малко са фирмите, в които можете да бъдете назначени на висока позиция, ако не знаете поне още един чужд език.

За зло или добро, това със сигурност ще Ви подтикне да търсите възможности за развитие. И една такава възможност са именно нашите курсове по италиански език. Италия е приветлива държава. Държава с настроение, изпълнена за позитивни хора, които имат усет към щастливия живот. Всички знаем, че италианците най-напред живеят и се обичат, а после работят. Вероятно това е формулата за тяхната радост.

Ако и Вие искате живот по италиански, запишете се на курсове по италиански език

Ако изучавате езика в училище или някога във времето сте го учили, сега можете да опресните знанията си. Можете да надградите наученото и дори да придобиете сертификат. Можете да се запишете и на повече от един курс – немски, френски, испански. Списъкът е безкраен, а изборът винаги е във Вашите собствени ръце.

  • Даваме компетентно мнение за избора Ви;
  • Даваме Ви подробна информация за предстоящото обучение;
  • Информираме Ви за цени, промоции и графици.