• Уроци по испански за възрастни

    езиково обучение за възрастни

Защо да запиша уроци по испански за възрастни?

От epu.bg можем да ви дадем поне 5 причини защо да се запишете на уроци по испански за възрастни.

  • Защото преподаването на чужд език не е само за малки.
  • Защото вече сте го учили и искате да си го припомните.
  • Защото никога не сте го изучавали и Ви е интересно как ще се справяте
  • Защото искате да се развивате, като изучите един от най-говоримите езици в света.
  • Защото искате да се омъжите/ожените за испанка/испанец.

Къде посрещнати с усмивка, къде – не, причините са правдоподобни. Испанският език, заедно с английския, са сред най-разпространените езици в световен план. Той се говори в цяла Латинска Америка и Испания, а в световен мащаб хората, които го владеят, са стотици хиляди.

Може отдавна да сте минали годините, в които децата усвояват най-бързо. Може дори да сте принудени да учите по неволя. А може да сте любители на новите изживявания и в испанския да виждате идеалното предизвикателство. Гарантираме Ви, че сте на прав път.

В нашата практика испанският език е един от най-търсените европейски езици. Той отваря широки вратите на професионалната реализация и на социалните контакти. Развитието Ви е правопропорционално на езиковите Ви компетенции. При попълване на CV с приоритет се разглеждат онези кандидати, които знаят английски и втори чужд език. Испанският е точно такъв. Но нека вече да Ви стане познат и достъпен. Сприятелете се с него

Освен уроци по испански за възрастни ние от epub.bg Ви предлагаме още: уроци по френски, немски, италиански, гръцки, турски. Предлагаме още сръбски, унгарски, румънски, руски език и всички те – онлайн, на живо, групово, индивидуално

Кои сме ние?

Ние сме на пазара на българското езикознание от известно време. Нашите преподаватели са сред най-добрите в своята област и работят упорито и неуморно. Най-отдадени са към истински отдадените студенти и ученици, деца и възрастни.

Ако сте на път да се запишете на уроци по испански за възрастни, трябва да знаете нещо важно. Първоначално може да Ви е трудно, но не се отказвайте. В процеса на работа ще се увлечете, а първите Ви успешни тестове ще Ви дадат хъс за нови знания.

Оценяването се извършва на края на  всеки модул. Подготовката Ви по време на изучаването на езика е достатъчна да се справите блестящо. Домашните работи също ще са съобразени с придобитите възможности и време.

Но не оставайте с погрешно впечатление. Ще бъдем строги, но справедливи. Стремежите Ви към новото ще са съпроводени с дисциплина и поощрения, когато ги заслужавате.

Ако не сте се уплашили, позвънете ни. Ако се постреснахте, позвънете ни и се уверете, че сме професионалисти с развити чувство за хумор и отговорност. Сега е моментът да се запишете на уроци по испански за възрастни!