• езиково обучение за възрастни

Курсове по гръцки език за възрастни в София – НЕ!

„Не“, но на гръцки. Щом разглеждате сайтове, подобни на нашия, значи обмисляте варианти да се запишете на курсове по гръцки. Или по френски. Защо не турски или унгарски? Имате толкова много възможности и толкова много идеи, не се ограничавайте. Ние няма да Ви позволим да се ограничите, след като можете да държите света в длан. Достатъчно е да изучите един или два езика, за да отворите границите на реализацията си. Ако имате космополитна природа и не обичате да се застоявате, езикът ще е още по-мощно оръжие за Вас. Преселването в друга държава няма да Ви плаши или разколебава, защото тръгвате подготвени. Подготвени от epu.bg.

Разполагаме с добра ресурсна обезпеченост, предразполагаща атмосфера, солидна материална база. Нашите учители са изключителни. И от професионална, и от чисто човешка гледна точка.

  • Успехът е повърхностен;
  • Парите са мръсни;
  • Ученето е тормоз;
  • Уроците са излишни и натоварващи;
  • Гръцкият не струва

Ако припознавате себе си в някои от горните редове, ние не сме Вашите хора, а Вие не сте на правилното място. Ние вярваме, че личният успех на всеки не е продиктуван от егоистични подбуди. Вярваме, че парите са неутрално и ще станат мръсни, ако ги зацапате със своите намерения. Ученето не е тормоз, а трамплин. Уроците никога не са излишни, а само изграждащи Вашата личност. Гръцкият език си струва, както си струва всеки друг език от географската карта. С еднакво уважение подхождаме към националния ни език и унгарския; еднакво важни за нас са и испанският, и руският.

Ако все пак решите да посетите Epu.bg и да се запишете на курсове по гръцки език,

Имайте предвид следното. Ние не отбиваме номер. Ние работим без да спираме, но и без да препускаме. Детайлите са важни, както са важни крайните резултати. Още щом прекрачите прага на школата, ние Ви даваме едно важно правило за изпълнение – радвайте се на процеса. Не чакайте резултата така, сякаш той е измерим или с материален характер. Няма да го усетите на допир, но ще го почувствате по друг начин. Ще се уловите, че знаете много повече, отколкото си мислите. И това е валидно не само за преминатото обучение след курсове по гръцки език, а за всички езици. Ще Ви правят комплименти, ще Ви търсят за преводи. Ще пътувате и ще бъдете предпочитан служител сред останалите колеги.