За космополитните чуждоземни – уроци по български език за чужденци

Държавата ни е атрактивна дестинация, затова уроци по български език за чужденци е все по-търсена услуга. При нас е не просто услуга, а изгодна оферта. За нас досегът с чужди култури и езици е ежедневие и това ни прави много щастливи. Освен удовлетворени, прави ни и запознати в подробности със спецификата на всеки език.

Навярно се досещате, че всеки от езиците попада в някоя езикова група. По този начин група езици става по-лесна за изучаване заради близостта им в лексиката и граматиката. Също така сте наясно, че българският език е в топ 5 на най-сложните в световен план. Можете да си представите колко трудно би се оказало за чужденец да го научи.

Понякога неволята ни поставя подобни предизвикателства. Любов, професионални ангажименти, преместване на семейството. Причините могат да са много и най-различни. Решението – само едно, а именно уроци по български език за чужденци.

Какво предвиждат нашите уроци по български език за чужденци?

Epu.bg предлага различна продължителност и пакети с различен брой учебни часове. Уроците могат да бъдат онлайн, присъствени, онлайн или в група, като груповите занятия в случая не са препоръчителни. Причината – обучението предвижда самостоятелна работа за всеки и специално внимание към личността. За чужденците е трудно да навлезнат в материята, както и да усвоят материала. А групови занятия биха усложнили това усвояване.

Графикът на нашите уроци по български език за чужденци е съобразен с индивидуалните възможности и свободно време. Практиката ни е тези въпроси да се уточняват предварително, за да имаме двустранна ориентация кога какво предстои.

Уроци по български език за чужденци – какво включваме?

Срещу цената, която сте заплатили за желания пакет учебни часове, Вие получавате:

  • Пособия и учебници;
  • Присъствието на квалифициран учител, който да координира процеса;
  • Възможност за задаване на допълнителни въпроси и усвояването на допълнителни знания, странични от тези в учебниците;
  • Устни и писмени упражнения с цел затвърждаване на наученото;
  • Полагане на тестове и изпити за придобиване на сертификати/нива.
  • Др.

Съобразно подготовката, скоростта на усвояване на нови знания, свободното време и финансовите възможности Вие имате няколко привилегии. Привилегията да се докоснете до необятното в българския език. Привилегия да работите с едни от най-ерудираните филолози по български език. Привилегия да се срещнете с нови хора, чиято перспектива е отправена към по-светло бъдеще. Привилегия да станете можещи и знаещи не на родна земя.

С нашите уроци по български език за чужденци  Ви обещаваме, че ще се почувствате като у дома си. А образоването ще бъде лесно и ненатоварващо!